Home / Lifestyle I Showbiz / KAO CRTANI FILM: Čovek je veslao, a iz vode je iskočila foka i udarila ga hobotnicom po glavi! (VIDEO)

KAO CRTANI FILM: Čovek je veslao, a iz vode je iskočila foka i udarila ga hobotnicom po glavi! (VIDEO)

KAO CRTANI FILM: Čovek je veslao, a iz vode je iskočila foka i udarila ga hobotnicom po glavi! (VIDEO)

KAO CRTANI FILM: Čovek je veslao, a iz vode je iskočila foka i udarila ga hobotnicom po glavi! (VIDEO)

 

Zaista nesvakidašnja situacija zadesila je čoveka sa snimka, da se u trenutku i on zapitao: “Štaaa?”

Probajte da zamislite sledeću scenu – sunce, plaža, more… Plavetnilo na sve strane… Mir i tišina. Nije teško, zar ne? Al’ ne lezi, vraže!

U svim tim prizorima uživao je jedan kajakaš koji je svoj odmor provodio na Novom Zelandu. Dakle, ponavljamo. Veslajući polako, uživao je u prirodnim lepotama ostrva i miru koje mu pruža plavetnilo oko njega, ma čista idila i odmor za mozak i oči… To jest, barem je mislio tako.

 

 

Naime, pravo niotkuda ispred njega se pojavila foka koja je, pretpostavlja se, nekoliko sekundi pre toga ulovila svoj plen – poveću hobotnicu. Ništa čudno, reći ćete, verovatno. Da, važi!

Ista ta foka, foka sa hobotnicom u ustima, ponavljamo FOKA S HOBOTNICIOM U USTIMA, izletela je velikom brzinom iz vode, a pomenuta hobotnica završila je na glavi šokiranog čoveka. Skoro iz sve snage, čini se.

Da, teško razumljivo… Dok ne vidite snimak, onda će vam sve biti znatno jasnije.

 

 

Kao na crtanom filmu, zar ne? Vest su preneli mnogi svetski mediji, među njima i Bi-Bi-Si, a kako i ne bi – ne dešavaju se ovakve stvari baš svaki dan!

Kasnije su učesnici ovog događaja (foka je odbila da govori za medije, prim. aut) pojasnili da su samo hteli da “snime slatke foke”. Pa, hej, čujemo li se, povredio si im teritoriju, kako da budu slatke? Ipak, zaključićemo poput ljudi iz čamca:

“Čoveče, ovo je bilo ludo!”

FOTO: YouTube printscreen (naslovna); Pexels (tekst)

Izvor: mudrolije.org

 

About a r

Check Also

VIDEO 18+: Prsata Lena je obećala da će objaviti p*rnić ako dobije milion pratilaca. Fali joj još samo nekoliko, da li će te i vi pomoći?

– Nemam ambicija da snimam porniće, ali ne bih imala ništa protiv kada bih snimila …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *