Home / Lifestyle I Showbiz / Kaže da ima najbolju zadnjicu na svijetu,da li se slažete ?

Kaže da ima najbolju zadnjicu na svijetu,da li se slažete ?

Kaže da ima najbolju zadnjicu na svijetu,da li se slažete ?

Zvijezda britanskog “Velikog brata” Lateysha Grace imala je četiri operacije presađivanja sala u zadnjicu, a sada ponosno pokazuje rezultate u golišavim izdanjima.

Lateysha ima samo 24 godine i iza sebe četiri brazilska podizanja zadnjice, kako se popularno zove ovaj zahvat presađivanja sala.

Evidentno zadovoljna svojim novim izgledom, ne prestaje da šetka okolo u oskudnim izdanjima u kojima je u prvom planu naravno, njena nova pozadina.

Zahvati kojima se podvrgla uključuju liposukciju na stomaku i ostalim dijelovima tijela, a svo to salo ubačeno je u njenu stražnjicu koja je sada prilično velika.

“Želim ovako da izgledam i meni se to baš dopada. Mnogi me kritikuju, ali najvažnije je da se dopadam sebi”, rekla je stranim medijima.

Lateysha Grace iz britanske verzije Big Brothera željela je zadiviti gledatelje svojim twerkanjem u studiju, no haljina nije izdržala njezinu veliku guzu.
Svojim je pokušajem twerkanja zabavila ljude malo više nego što je to htjela jer joj se rasparala haljina već na prvi pokušaj ‘mrdoguza’. Prizor koji je razveselio mnoge Britance.

Izvor: virealni.online

BONUS :
VIC : Piše Mujo dnevnik

Piše Mujo dnevnik:

– “Danas je 25.10.

Kiša pada već nedelju dana ko iz kabla.

Fata je tužna.

Stalno gleda kroz prozor.

Bojim se ako kiša još potraje, da ću je morati pustiti unutra.”<

IZDVOJENO:

IZNENADIĆETE SE: Kada ženama g*udi prestaju da rastu?

Većini žena g*udi se potpuno razviju 3 do 4 godine nakon prve menstruacije, a proces rasta g*udi završi u prilično ranoj životnoj dobi.

Veličinu g*udi određuju faktori poput genetike, težine, godina i trudnoće, a promjene u veličini i obliku g*udi događaju se tijekom cijeloga života, ali u određenoj dobi grudi prestanu rasti.

Veličina g*udi stalno se mijenja, a može varirati čak i do jedne veličine košarice grudnjaka. Menstruacija također utiče na promjenu u veličini.

Tokom trudnoće g*udi narastu i po nekoliko brojeva, a tkivo se može jako raširiti, pa se možda neće moći potpuno vratiti na prijašnje stanje. Osim toga i dojenje može uzeti svoj “danak” i promijeniti izgled dojki.

Genetika igra najveću ulogu u veličini i obliku ženskih g*udi. Geni utječu na razinu hormona koji potom utječu na tkivo u g*udima određujući gustoću, ali i izgled kože.

UKOLIKO NISTE ZADOVOLJNE VELIČINOM G*UDI PROBAJTE OVE METODE:

1. Dobar grudnjak

Često žene nose krive veličine grudnjaka, važno je znati pravu veličinu.

2. Prehrana

Estrogen koji se nalazi u soji može povećati g*udi, jer je upravo on glavni sastojak preparata koji obećavaju povećanje grudnog koša. Zeleno povrće je odlično za zdravlje cijelog organizma, a željezo u njemu sadržano navodno djeluje na povećanje g*udi.

3. Vježbe za g*udi

Stiskanje dlanom o dlanom je vježba koju možete izvoditi i u školi, a dobar učinak imaju i sklekovi koji će ojačati mišiće.

4. Šminka

Make up kist i bronzer mogu povećati vaše g*udi. Na g*udi nanesite mlijeko ili losion za tijelo te zatim bronzer dvije nijanse tamniji od boje kože.

Izvor: zabavneinformacije.website

About a r

Check Also

Škorpion je pronicatelj duše, Jarac upravljač mislima – Koja je vaša moć?

Škorpion je pronicatelj duše, Jarac upravljač mislima – Koja je vaša moć? Škorpion je pronicatelj …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *